#
13
0
15

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Com a Alcalde de Benafer, us done la benvinguda a la pàgina WEB del nostre municipi. Amb la creació de la mateixa, pretenem obrir les portes de la nostra població a tothom, que els que ens coneguen puguen participar i informar-se de tot el que esdevé en el municipi i per als quals no ens coneguen que s'animen a visitar-nos i descobrisquen l'encant d'un xicotet poble envoltat de muntanyes, amb abundant aigua cristal·lina i fresca, gent hospitalària i encant rural.

Si el que vols és tranquil·litat, estiga és el lloc adequat per a açò, amb espais naturals i monuments que visitar, també podràs gaudir d'un bonic dia en la Font Les Nogueres, àrea recreativa a la vora d'un rierol. Si el que prefereixes és marxa, et proposem vingues a visitar-nos en Les nostres Festes Patronals que se celebren durant el mes d'Agost, segur que les gaudires al màxim i tardaràs a oblidar-nos.

Esperem que tota la població, així com visitants s'impliquen en aquest Projecte Web i admetem els suggeriments que tingueu sobre ella, perquè entre tots puguem fer un Pàgina digna de Benafer.